Головна » 2018 » Грудень » 2 » Осінь наукових досягнень кафедри
19:51
Осінь наукових досягнень кафедри

Цієї осені викладачі та студенти нашої кафедри продовжили активно працювати над проблематикою, визначеною у науково-тематичній картці кафедри "Біотехнологія в сучасному агропромисловому виробництві" і тому можуть похвалитися своїми здобутками: участю у чотирьох Міжнародних і Всеукраїнських наукових конференціях та публікаціями у фахових виданнях України. 



 
  1. Споживчі властивості ферментованих молочних продук­тів / Н.М. Омельченко, В.А. Кучерява, М.С. Рогозинський, О.В. Нечипорен­ко // Наукові проблеми харчових технологій та промисло­вої біотехнології в контексті Євроінтеграції: Програ­ма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції. – К.: НУХТ, 2018. – С.48-49.
  2. Вплив препарату "Шумерське срібло" на виживаність щурів на фоні тривалого вживання трансгенної сої у складі раціону / Н.М. Омельченко, В.А. Кучерява, Г.В. Дроник // Сьогодення біологічної науки: Матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції. – Суми: ФОП Цьома С.П., 2018. – С.102-104.
  3. Дослідження видільної функції нирок трьох поколінь самок щурів під впливом вживання трансгенної сої / Н.М. Омельченко, В.А. Кучерява, Г.В. Дроник // Біотехнологія: досвід, традиції та інновації: збірник наукових праць (Київ, 15 листопада 2018 р.). – К.: НУХТ, 2018. – С.52.
  4. Біотехнологія виготовлення яблучного сидру з місцевої си­ровини Буковини / А.І. Омельченко, Н.М. Омельченко, О.В. Нечипоренко // Біотехнологія: досвід, традиції та інновації: збірник наукових праць (Київ, 15 листопада 2018 р.). – К.: НУХТ, 2018. – С.79.
  5. Масометричні показники внутрішніх органів щурів трьох поколінь при споживанні трансгенної сої у складі кормів / Н. Омельченко, В. Кучерява, Г. Дроник // Молоді учені у вирішенні актуальних проблем біології, тваринництва та ветеринарної медицини: Матеріали XVII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених. – Біологія тварин. – 2018. т.20, – №4. – С.128.
  6. Споживчі властивості ферментованих молочних продуктів / Н.М. Омельченко, В.А. Кучерява, М.С. Рогозинський, О.В. Нечипоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К.: НУХТ, 2018. – Т.24, №5. – С.181-188. (наукове фахове видання України, наказ МОН України №241 від 09.03.2016 р.; індексується наукометричними базами даних Index Copernicus, EBSCOhost, CABI Full Text, Universal Impact Factor, Google Scholar)
  7. Зміни масометричних показників внутрішніх органів щурів при вживанні нативної та генетично модифікованої сої у складі кормів / Н.М. Омельченко, Г.В. Дроник, В.А. Кучерява // Науковий журнал «Біологічні системи: теорія та інновації». – К.: НУБіП України, 2018. – Вип.287. – С.44-51. (наукове фахове видання України, наказ МОН України №528 від 12.05.2015 р.; індексується наукометричними базами даних Ulrichsweb, USJ, BASE, SIS, MIAR, Index Copernicus, Google Scholar, AGRIS, EBSCOhost, РІНЦ)
  8. Розповсюдження генетично-модифікованих рослин та безпека їх використання у харчовій і сільськогосподарській промисловості / Н.М. Омельченко, Г.В. Дроник // Біологія тварин. – 2018. – т. 20, №4. – С.44-54. (наукове фахове видання України, наказ МОН України №528 від 12.05.2015 р.; індексується наукометричними базами даних Index Copernicus, Google Scholar, CrossRef, J-Gate, BASE, Open Academic Journals Index, DOAJ, Universal Impact Factor)
  9. Вплив генетично модифікованої сої на постнатальний розвиток щурів третього покоління / Н.М. Омельченко, Г.В. Дроник // Біоресурси і природокористування. – 2018. – т.10, №5-6. – Доступно: http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Bio/article/view/12195/10565. (наукове фахове видання України, наказ МОН України №528 від 12.05.2015 р.; індексується наукометричними базами даних EBSCOhost, Google Scholar, Наукова періодика України)
Переглядів: 245 | Додав: O_o | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar